...

Loading

WP Shoutbox

Online
  • 0 Členovia
  • 6 Hostí.
Archív článkov

Turniska – Velke Foto – test

Trosku som sa na tu (v|n)asu stranku pozrel, a vyzera, ze to uz aj bude fungovat. Tak aby som to zhrnul. Momentalne to je nastavene nejako takto:

  • maximalny celkovy povoleny cas behu skriptu je 300s = 5minut – malo by to znamenat asi to, ze ak napr. uploadujete fotky, tak po 5 minutach vam to sekne (ale tym som si nie velmo isty)
  • maximalna celkova velkost uploadovanych suborov je 100MB – cize, ak uploadujete fotky, tak do kopy mozu mat maximalne 100MB (tiez som si tymto nie velmo isty)
  • maximalna velkost uploadovaneho suboru je 50MB – ak uploadujete nejaky subor (napr. video, sprievodca, …), tak jeho maximalna velkost moze byt 50MB (ani tym som si nie velmo isty), toto obmezdenie plati aj pri uploadovani viacerych suborov
  • maximalny pocet suborov pri uploade je 20 – neplati – server pise, ze 20, ale ja som uploadol 23, tazke neviem ake je skutocne obmedzenie
  • Dane limity sa mozu zmenit, ak vam nebudu vyhovovat.

    Aby som to trosku objasnil. Problem bol v nizkych povolenych hodnotach nastavenia servera. Mohlo sa naraz uploadnut len 8MB, a jeden subor mohol mat velkost len 2MB. Cize pri vytvarani galerii vam velke fotky proste nenahralo.

    PS: Po otestovani funkcnosti ocakavam pivo… vela pivo…

    9 Responses to “Turniska – Velke Foto – test”

    Stránky: « 1 [2] Show All

    1. 6
      georgewh Says:

      tak marcelo, len a len pre teba som urobil este jeden test. opravil som galeriu tuto http://www.cappo.sk/cp/?p=3059 , pricom som zvysil celkovu velkost uploadu na 100M. je tam este jedna zaujimavost – server podporuje max pocet suborov pri uploade 20, ale ja som teraz nasukal 23 kuskov s celkovou velkostou 72M a velkost foto bola 1-4MB. takze mylim,ze to uz naozaj funguje :)

      ps: meskanie v praci ti dam k nahrade :-P

    2. 7
      georgewh Says:

      este odkaz pre ondrika – skus sa pozriet v nastaveni wp (Nastavenia -> Vseobecne), ci je nastavena spravna casova zona – malo by tam byt Europa – Bratislava.

    3. 8
      Adzi Says:

      Matej, pomenovanie “Kápo” som myslel ako frajer, macher, hlavička, koumal, koukal, python, majster bráááátm, hacker, nadupaný kóder, alebo aj kompetentná osoba schopná hovoriť s nami o veciach nám úplne neznámych.

      A teraz vážne, z čisto laického pohľadu uvediem príklad:
      mám niekoľko funkčných webov, ktoré sú nainštalované na platených hostingoch, prevažne od “WEB House” a v podstate nie je žiadny problém s ich fungovaním, ak sa aj nedajbože nejaký problém objavil, bol z ich strany riešený a aj vyriešený.

      Tu na “Cappe”je problém s komunikáciou s osobami, ktoré sa o hosting starajú. Celé je to pravdepodobne skryté v slov. spojení “platený hosting”, ale na druhej strane rozumiem aj tomu, že ak je tu možnosť ušetriť tak prečo nie. Ak sa vieš pohrať s nastavením serveru a si ochotný komunikovať, tak ja som ochotný web ako sa hovorí “postaviť na novo” a potom sa uvidí či to malo zmysel alebo nie.

      Časová zóna je nastavená na Europe-Bratislava

    4. 9
      georgewh Says:

      vytvoril som temu vo fore http://www.cappo.sk/cp/?page_id=934/cappo/webhosting-www-cappo-sk/ , aby to bolo kompaktne.

    Stránky: « 1 [2] Show All

    Leave a Reply

    You must be logged in to post a comment.