...

Loading

WP Shoutbox

Online
  • 0 Členovia
  • 3 Hostí.
Archív článkov

Španielsko-Siurana 2012-diel.I

9.-10. Decembra  -  Cesta, choroba, rozliezanie

Nemecké dialnice samé kolóny, Švajčiarsko snehová kalamita. Francúzskym upršaným vidiekom nás neochvejne vedie navigácia po najužších cestách aké som kedy videl. Španielsko nás privítalo slniečkom, ešte zdolať Pireneje a sme za vodou. Po 36 hodinách konečne doma – Cornudella de Monsant. Ubytko super, kúpelňa s teplou vodou, kuchyňa, dve izby, balkón, chyžná v minisukni, sex, drogy a rock&roll … Ako hovorí Radko Nás zadaných oficiálne už cudzie ženy nezaujímajú.

11. Decembra

Vstanem chorý ako pes, ideme liezť. Strkáme z cesty opuchnuté nohe do lezačiek a lezieme. Svieti slniečko, teperatura perfecto, moja asi 37,7°C ale prvé 6c je tam. Večer ideme do Reus na nákup, v aute z reproduktorov hraje “MariaJuana buggy” Manu Chao hlási “fumar barato”. Večera je kráľovská, losos, dusená zelenina, ryža.

12. Decembra

Meriam teplotu 37,0°C, ideme liezť. Montsant nás privíta príjemnými 4,5°C pod mrakom. Kosa že by jeden lezca von nevyhnal, lezieme. Radko bojuje a vyhráva, Pietro nato že celý rok netrénuje ja prekvapením zájazdu. Ja bojujem s chorobou, najlepšie je to v 30m 6c. Teplota 37,4°C, jedna slivovica, 37,0°C.

13. Decembra

36,4°C, ideme liezť. Dnes to bolo lepšie, začínameliezť 7a a viac ale ešte to neni celkom ono. Večer kvalitná šošovica so špenátom. Kua to španielske víno je xutnejšie a xutnejšie, ešte že sa nemusím deliť. Zajtra je rest, keby tu bol Munila dali by sme sa ako sa hovorí kvalitne dole. Večer namažu záda, bo jak večer nemažu po ránu to neni žádna paráda.

14. Decembra

RestDay. Keďže sme sa ešte nevyzdraveli, rozhodli sme sa pre pochod miestami aj beh v daždi s Cornudelli hore do Siurany na kávu a späť. Na záver foto pozdrav na Slovensko.

Neplatí pre moje dievčence na Tulipánovej, im posielam veľkú pusu.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.