...

Loading

WP Shoutbox

Online
  • 0 Členovia
  • 8 Hostí.
Archív článkov

Španielsko-Siurana 2012-diel.II

15. Decembra – Margalef

Ó Margalef. Budíček skoro, bo cesta nie daleká, ale dlhá. Vyberáme slnečný sektor RACO DE LES ESPADELLES. Dnes to bolo na tričko a kraťasy. Zopár ľahkých ciest na rozlezenie, potom 7a a potom… potom sme si trochu vylámali zuby na ťažšom 7a. Odchádzame jak Nemci od Stalingradu.Smutno, velice smutno sme dopadli, my okresný, krajský a celoslovenský… Večer za hrniec ryže a kvalitný San Miguel -  to sa ti miestne pivo, chlapci čaj.

Fotky niesa, teda sa, ale Munila nám požičal foták, ale nedal nám kábel, bo mu na ňom niekto asi sedí. A notebook nevie čítať XD – karty. Osobitne pre Munilu : Dones Kábel, abo čítačku.

PS : Dobrá sprava, 22. Decembra priletí majster Mitro

Zlá sprava, Lájčika má depresie.

16. Decembra – Siuranella Centre

Svieti slniečko, ideme do Siuranelly, minulého roku som ta nechal nedokončenú cestu. S pocitom, že pokračujem tam kde som skončil, zisťujem tvrdú realitu. Znova hľadám kľúčové lišty, ladím kroky. Druhý pokus bol sľubný, ale chýba ešte vytrvalosť. Cesta je nádherná, dlhá, mierne prevyslá s kvalitným odlezom do zlaňáku. Radko si napravuje mrzutú rannú náladu v kvalitných 7b – čkách. Pietro dal 7a, to drobné zaváhanie sme si nevšimli, keďže sme ako hovorí Lájčika, ľahko podplatiteľný. Došli sme na byt, Radko varí, Pietro perie, či sa na to nevys… nezavadzam, pijem víno, píšem denník.

Odkaz pre Mirku : Do sms-ky sa dá napísať viac ako len suché “O.K.“

PS : Máme suseda, Sali sme mu meno „ Milan“. Milan sušil prádlo a podprsenku, keď nemá ženu, budeme si musieť naňho dávať pozor.

17. Decembra-Rest Day

Musím sa vrátiť ešte k fčerajšku. Na večernej pravidelnej prexádzke s Erkanom (to sati taký pes) sme stretli moravákov, Jára Rastafára a Lukáše. Bol to neopísateľný zážitok. Jára Rastafára prišiel do Siurany pred rokom keď som ja odišiel a už tu ostal. Na otázku z čoho žije sa len usmial a nonšalantne dodal „ Jó víš každý si raz musí sáhnout až na dno.“ Je to náš druhý veľký vzor, prvý je samozrejme Lajčikam.

Ideme na nákup do Reus a okúpať sa kmoru do Canbrils. Odišli sme pred obedom a vrátili sa večer po 21:00. Celý deň sme sa moryli hladom xodiac po obchodoch, aby sme sa následne kvalitne prežrali Pajoly a morského bordeľu.

Odkaz osobitne pre Munilu: kábel už máme, sme kúpil t.z. nemusíš nosiť.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.